Wij zijn

Praktijk Podotherapie West-Friesland stelt zich ten doel kwalitatief goede zorg te verlenen aan patiënten met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat, door het inzetten van de kennis van podotherapie, podoposturaaltherapie en voetverzorging.

De praktijk wil patiënten met zorg behandelen en klachtenvrij / pijnvrij maken en wanneer dit niet mogelijk is, verergering van de klachten voorkomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ketenonderzoek. Dit houdt in dat er niet alleen wordt gekeken naar de positie waar de klacht zich bevindt, maar zullen ook altijd de samenhangende structuren worden onderzocht. Bij de behandeling staat de kwaliteit van zorg centraal.

De praktijk werkt samen met diverse instellingen om het beste resultaat voor u, de patiënt te kunnen behalen en zodoende de kwaliteit van zorg te borgen.

Directe Samenwerkingspartners zijn o.a. Podotherapeuten NoordHollandNoord, Diabetes Zorgsysteem, Diabetes Cirkel Schagen, Kinderpraktijk Paramee en uiteraard de collegae Paramedici Martine Meijers, Oefentherapeut Mensendieck en Psychosomatisch Oefentherapeut in Medemblik. Verder wordt er ook individueel samengewerkt met andere fysiotherapeuten, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, Manueel Therapeuten, Osteopaten, Chiropractoren en pedicures.

Neem contact op