Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Therapeutische zolen

Een verkeerde stand van de voeten kan veel voetklachten veroorzaken. Daarnaast kunnen hierdoor ook enkel-, knie-, been-, heup-, of rugklachten ontstaan. Door middel van zoolherapie kan er gezorgd worden voor correctie of ontlasting van de voeten.

Afhankelijk van de aandoening kunnen de zolen bestaan uit diverse elementen, waarbij zeker ook gekeken wordt naar het doel van het gebruik. Voor het aanmeten / vervaardigen van de zolen wordt er gebruik gemaakt van een 3D scanner. Er wordt een 3 dimensionale afdruk van de voet gemaakt, die vervolgens met de computer gemodelleerd wordt zodat de zool een optimale functionaliteit heeft voor het aanpakken van uw specifieke klacht. Doordat het hele proces van aanmeten tot en met het vervaardigen in huis gebeurd, kunt u vertrouwen op een kwalitatief hoog product.

Daar alle podotherapeuten van Praktijk Podotherapie West-Friesland zowel podotherapie als podoposturaaltherapie beheersen, kan uw therapie uit een van beiden of uit beider principes bestaan. Uit ervaring is gebleken dat een combinatie, indien van toepassing, zeer effectief kan zijn.