Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Samenwerking

Praktijk Podotherapie heeft een samenwerkingsverband met de onderstaande organisaties. Daarnaast werken wij regelmatig samen met meerdere zorgverleners zoals o.a. fysiotherapeuten, oefentherapeuten Mensendieck of Cesar en Pedicures.

Regelmatig wordt met hen overlegd over de voortgang van de behandeling van patiënten die gezamenlijk gezien worden. Dit altijd in overleg en na goedkeuring van de patiënt.

U kunt hier een lijst vinden van de pedicures die bij onze praktijk zijn aangesloten.

Diabetes zorgsysteem West-Friesland

Al meer dan 10 jaar is er een samenwerkingsverband met het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland waarin volgens vaste protocollen en verwijsschema’s samengewerkt wordt met diabetes verpleegkundigen, huisartsen, revalidatiearts en orthopedisch schoenmakers en vaatchirurgen. Met het doel het risico op het ontstaan van wonden te herkennen en deze zoveel mogelijk te beperken.

Diabetes Cirkel Schagen

In 2013 is de ketenzorg Diabetes Voetzorg van start gegaan, inhoudend dat er onderlinge afspraken zijn gemaakt door huisartsen en zorggroepen voor het leveren van voetzorg door pedicures en podotherapeuten in het kader van de preventie op het ontstaan van wonden.

Kinderpraktijk Paramee

Sinds oktober 1997 maakt Praktijk Podotherapie West-Friesland onderdeel uit van Kinderpraktijk Paramee. Er bestaan twee vestigingen: Kinderpraktijk Paramee Wognum en Kinderpraktijk Paramee Wervershoof.

Podotherapeuten NHN

Praktijk Podotherapie West-Friesland maakt onderdeel uit van dè Samenwerkende Podotherapeuten Noord Holland Noord, met 14 vestigingen in Noord-Holland Noord. Allemaal zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.