Smoelenboek

 

 

Angela Veld: Angela is in 1987 afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. In maart 1988 is ze gestart met de praktijk aan de Tuinstraat in Medemblik. Vanwege uitbreiding is de praktijk in 1997 verhuisd. Sindsdien is de praktijk gevestigd aan de Waterborg 279.  In okt. 1988 is ook de praktijk in Berkhout, aan de Kerkebuurt 170a van start gegaan. Angela heeft gewerkt in het Jan v. Bremen Instituut, het huidige Reade, reuma en revalidatiecentrum in Amsterdam. Sinds ca. 15 jaar is Angela betrokken bij het Diabetesteam van het DZS West-Friesland. In de loop der jaren heeft Angela veel bij- en nascholing gevolgd. Specialiteiten zijn Echografie, Manipulatie en MTC-taping.

  John Zuiker: John is in 2007 afgestudeerd Podoposturaal Therapeut aan de VSGB in Nieuwegein en in 2011 afgestudeerd bij de eerste lichting aan de Deeltijd Opleiding Podotherapie van de Fontys Hogeschool te Eindhoven. In 2006 heeft John zijn Diploma Pedicure behaald aan de Noord Hollandse Academie in Alkmaar en heeft hij de opleiding Medisch Pedicure in 2016 behaald. John werkt sinds 1997 in de praktijk Podotherapie West-Friesland, eerst als assistent podotherapeut en pedicure en nu dan ook als Podotherapeut en Podoposturaal therapeut. Tevens werkt hij om de week op het WEC (wond expertise centrum) van het WFG. John heeft verschillende cursussen, bij- en nascholingen gevolgd om zijn kennis nog meer te verbreden. Specialiteiten zijn MTC-taping en Manipulatie. 
  Marie-Liset Timmer: Marie-Liset is in 1999 afgestudeerd podotherapeut aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Na haar stage in 1998 is Marie-Liset bij ons in de praktijk blijven werken en doet dit nog altijd met veel plezier. Sinds 2 jaar werkt Marie-Liset alleen nog op de locatie in Medemblik. In de loop der jaren heeft Marie-Liset veel bij- en nascholing gevolgd. Specialiteiten van Marie-Liset zijn Echografie, Manipulatie en MTC-taping.
  Lynn Elsenaar: Lynn is in 2013 afgestudeerd Medisch Pedicure aan de opleiding RijnIJssel in Arnhem. Naast medisch pedicure is Lynn ook schoonheidsspecialiste. Lynn werkt sinds 2014 in haar eigen schoonheidssalon en werkt sinds oktober 2015 bij ons in de praktijk. 
  Jeanette Zuiker: Jeanette werkt sinds 2005 bij Praktijk Podotherapie West-Friesland. Zij heeft een financieel administratieve achtergrond en zij is voornamelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie van de praktijk. 
       Carla Stam: Carla werkt sinds begin 2011 bij Praktijk Podotherapie West-Friesland. Carla heeft een administratieve achtergrond en zij is voornamelijk verantwoordelijk voor balie- en receptie werkzaamheden.
                                              Marjan Oudejans: Marjan is in 2016 afgestudeerd Medisch Pedicure aan deopleiding La Lique Cosmetics in Heerhugowaard. Sinds mei 2018 is Marjan werkzaam in onze praktijk. Daarnaast werkt zij sinds 2016 in haar eigen pedicure salon in de Westbeemster. Marjan is werkzaam op de locaties Medemblik, Wognum en Spierdijk.

  Ilona Hendriks: Ilona is sinds 2010 afgestudeerd podotherapeut aan Fontys paramedische hogeschool in Eindhoven. In 2016 heeft zij de post HBO diabetespodotherapeut afgerond. Verder heeft ze verschillende bij- en nascholingen gevolgd, waaronder MTC-taping. In de afgelopen 9 jaar heeft ze in Utrecht bij een podotherapiepraktijk gewerkt. Sinds 1 juli 2019 is Ilona werkzaam in onze praktijk en werkt ze in Medemblik en Spierdijk. 

  Anita Rood:  Anita werkt vanaf eind 2021 bij  Praktijk Podotherapie West-Friesland. Zij is verantwoordelijk voor balie- en receptie werkzaamheden. Daarnaast heeft ze de portefeuille rondom de diabetes organisatie. 
Smoelenboek

Neem contact op