Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Slippers en sandalen

Sinds 2013 levert Praktijk Podotherapie ook slippers of sandalen. We hebben deze nu van de merken Fitsyourfeet en Zlippo. Hierbij worden uw therapeutische zolen verwerkt in de slippers.

De 3D-scan die we hebben gemaakt om uw zolen te ontwerpen, kunnen we gebruiken om slippers te maken. Daarmee kunnen we perfect passende slippers maken, individueel, dus zelfs per voet. U kunt kiezen uit diverse modellen en kleuren. De slipper wordt op uw voet pas gemaakt, zodat de bandjes altijd goed zitten. Hierdoor kunt u ook met de warme zomerdagen gebruik maken van de zolen, zonder uw warme schoenen aan te hoeven. Uw slipper wordt dus speciaal voor u op maat gemaakt. Fits zijn uitsluitend verkrijgbaar via erkende voetspecialisten en verkrijgbaar voor dames en heren in de maten 36 t/m48 in diverse modellen en kleuren.

Hoe komt u tot uw eigen slipper:

  • Het is het beste om zolen te hebben die recent (niet langer dan 6 maanden geleden) nog bekeken en goed bevonden zijn. (Wanneer de zolen nog niet optimaal zijn, is het maken van de slippers af te raden).
  • U maakt een afspraak voor een slipperconsult. Hierbij wordt met de (assistent)podotherapeut bekeken wat uw wens is en wat de mogelijkheden zijn in modellen.
  • Vervolgens wordt een pasconsult afgesproken om de slipper af te leveren.

Op de website van Fitsyourfeet kunt u de huidige modellen bekijken. Staart u zich hierbij niet blind op de labels Heren- of Damesmodellen. Het is namelijk mogelijk ook de herenmodellen voor dames te bestellen en vice versa.

Vanaf 2014 heeft Praktijk Podotherapie West-Friesland ook de mogelijkheid om slippers en sandalen zelf te maken met behulp van het concept van Zlippo. Een extra afpasconsult is hierbij benodigd alvorens uw sandalen of slippers kunnen worden afgeleverd. Op de website van Zlippo kunt u de mogelijkheden bekijken. Ook hier is het mogelijk de heren-of damesmodellen door elkaar te gebruiken.