Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Geschiedenis

Medemblik

Praktijk Podotherapie West-Friesland is in maart 1988 gestart door podotherapeut Angela Veld, en was gesitueerd aan de Tuinstraat 38 in Medemblik. Na enige jaren vestigde zich ook een Oefentherapeut Mensendieck en werd de behandelruimte gedeeld.

In 1997 werd de eenmanspraktijk een VOF en werd John Zuiker mede-eigenaar van de praktijk. In 1998 werd de formatie podotherapeuten uitgebreid met Marie-Liset Timmer. Daarmee werd ook de naam gewijzigd naar de naam Praktijk Podotherapie West-Friesland.

Toen beide praktijken groeiden was de tijd rijp voor een nieuwe locatie. Dit werd de huidige locatie aan de Waterborg 279, waar zowel de Oefentherapie Mensendieck als de Podotherapie een eigen behandelkamer tot hun beschikking kregen. 

In 2004 werd het naastgelegen pand 281 aangekocht en betrokken bij de praktijk, zodat er 2 behandelruimtes voor de Praktijk Podotherapie West-Friesland beschikbaar kwamen, evenals een aparte balie. Na een verbouwing in 2009 werd het pand 281 dusdanig verbouwd, zodat het aantal behandelkamers is uitgebreid naar 3. 

Berkhout

In oktober 1988 is de Praktijk Podotherapie West-Friesland, op verzoek van Fysiotherapeut Rein Visser gestart, gestart met een nevenvestiging in zijn praktijk aan de Kerkebuurt 170a. 

Met ingang van 1 oktober 2018 na 30 jaar heeft deze locatie voor podotherapie haar deuren definitief gesloten. De andere collega's waren al iets eerder verhuisd naar Spierdijk, ook Angela Veld is vanaf dit moment werkzaam op de locatie Spierdijk.

Wognum

Op 27 oktober 2007 vond de officiële opening plaats van Kinderpraktijk Paramee. Op deze locatie werken we met een ervaren team nauw samen. Dit team bestaat uit kinderfysiotherapeuten, logopedisten, een kinderergotherapeut, orthopedagogen, een diëtist en een podotherapeut. Allemaal gespecialiseerd in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Op deze locatie worden alleen multidisciplinaire kinderen behandeld.

Inmiddels is Kinderpraktijk Paramee uitgebreid met een vestiging in Wervershoof. Hier zitten de disciplines kinderfysiotherapie, logopedie, kinderergotherapie, diëtist, orthopedagogie en kinderoefentherapie.

In mei 2016 zijn wij verhuisd naar het pand op de Kerkstraat 36b, waar gezondheidscentrum Wognum werd geopend. Hiermee breiden we onze samenwerking uit met specialisten uit verschillende disciplines.

 

Spierdijk

28 oktober 2017 vond de officiële opening plaats van Gezondheidscentrum de Kerk, waar een deel van ons team meteen werkzaam was. Angela Veld sloot zich erbij aan na de sluiting van de locatie Berkhout. Ook op deze locatie werken wij samen met een ervaren team. Dit team bestaat uit diëtisten en consultants, (kinder) oefentherapeut, fysiotherapie en een creatieve therapeut. Ook is hier buurtzorg en uitvaartbegeleiding aanwezig.