Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Infomedics

Sinds 2013 wordt de administratieve behandeling van nota’s uitbesteed aan Infomedics in Almere. Infomedics zal onze rekeningen verzenden en zal zich tevens belasten met het innen van de nota's.

Vragen over uw nota?

Heeft u een vraag over de opbouw van uw nota? Hier vindt u uitleg over de opbouw van de nota.

Wilt u reageren op een nota of heeft u verdere vragen over uw nota. Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de onderstaande link en vul het formulier volledig in. Betalingsregeling Infomedics

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het 13-cijferige nummer dat op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefonisch: 036 - 20 31 900 (lokaal tarief)

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

E-mail: rekening@infomedics.nl

Postadres

Postbus 60108
1320 AC Almere

Betalingsvoorwaarden Infomedics Zorg B.V. / Terms of Payment Infomedics Zorg B.V.

Uw zorgaanbieder heeft aan infomedics Zorg B.V. de opdracht verleend om de facturering uit te voeren. Op alle (toekomstige) vorderingen die uw zorgaanbieder op u heeft, zijn de betalingsvoorwaarden van Infomedics Zorg B.V. van toepassing zoals hieronder weergegeven. Lees verder. For an English version