Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Kinderpraktijk Paramee

Sinds oktober 1997 maakt Praktijk Podotherapie West-Friesland onderdeel uit van Kinderpraktijk Paramee. Er bestaan twee vestigingen: Kinderpraktijk Paramee Wognum en Kinderpraktijk Paramee Wervershoof.

In de praktijken werkt een ervaren team nauw samen. De teams bestaan uit kinderfysiotherapeuten, logopedisten, een kinderergotherapeut, kinderpsycholoog, remedial teacher, diëtist en een podotherapeut. Allemaal gespecialiseerd in de behandeling van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

Waarom een heel team?

Bij kinderen staat een ontwikkelingsprobleem bijna nooit op zichzelf. Uit de praktijk blijkt dat er vaak behoefte is aan hulp vanuit verschillende disciplines, afgestemd op uw kind. Door de samenwerking binnen Paramee is het mogelijk kinderen met complexe problemen de juiste behandeling te geven. Maar ook kinderen met een enkelvoudig ontwikkelingsprobleem kunnen terecht bij een van de disciplines.

Indien u zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind dan kunt u bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, advies en behandeling. Onze praktijken zijn kleinschalig en vormen daardoor snel een vertrouwde omgeving voor uw kind. Praktijk Podotherapie West-Friesland is op woensdag middagen een maal in de twee weken aanwezig in Kinderpraktijk Paramee Wognum. De kinderen worden daar geholpen door John Zuiker.

Zie ook www.paramee.nl