Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Voorvoet, tenen en nagels

Scheve grote teen / knok aan het grote teengewricht

Hallux Valgus / Hallux Abducto Valgus) Pijn in het grote teengewricht (Hallux Limitus / Hallux Rigidus

Symptomen

Knobbel ter hoogte van het grote teen gewricht. Meestal aan de buitenzijde, maar soms ook aan de bovenzijde of een combinatie daarvan. Het grote-teengewricht steekt uit en de grote teen wijst naar de ander kleinere tenen.

Lees meer

Ingroeiende teennagels

Een ingegroeide nagel komt meestal voor bij een grote teen. De binnen – of buitenrand van de nagel is in de huid gegroeid en veroorzaakt pijn en een ontsteking. De oorzaak kan liggen in het verkeerd knippen van de nagel, afwijkende nagelvorm en dragen van krap schoeisel.

Lees meer

Pijn in de middenvoet of in de tenen

Symptomen

Stijfheid (met name ‘s ochtends), pijn, bewegingsbeperking en instabiliteit van het gewricht. Soms zijn gewrichten ontstoken.

Lees meer

Pijnlijke voorvoet en tenen

Tintelingen in de tenen, doof gevoel in de tenen en/of voorvoet, krampgevoel bij de tenen (Morton’s neuralgie, Morton’s neuroom)

Symptomen

Prikkelingen of tintelingen soms gepaard met een scherpe pijn in de voorvoeten en een uitstralende pijn in de tenen. Ook kunnen de tenen doof / dood aanvoelen. De pijn ontstaat meestal bij het dragen van dichte schoenen.

Lees meer

Pijn onder de bal van de voet / pijn in de voorvoeten

Metatarsalgie; neuropraxie; capsulitis; overbelasting; overdruk

Symptomen

Pijn tijdens het staan of lopen in de voorvoetregio, die vrij snel in rust verdwijnt. Wanneer het heviger is kan de pijn ook in rust blijven bestaan. Soms zet de bovenzijde van de voet net voor de tenen ook op.

Lees meer