Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Praktijk keuring

Podotherapie praktijken worden elke 5 jaar gekeurd. Bij een positief resultaat wordt het Praktijk Keurmerk uitgegeven. Onze praktijk is in 2018 voor de laatste keer gekeurd. We behaalden toen een zeer goede score. Dat willen we graag weer evenaren of zelfs verbeterd zien.

In juli 2023 wordt Praktijk Podotherapie West-Friesland opnieuw gekeurd. Onderdeel van deze keuring is het beoordelen hoe compleet de gegevens in de cliëntendossiers worden vastgelegd.

Het keuringsteam kiest uit al onze actieve patiënten over het laatste jaar een klein aantal dossiers uit om deze te beoordelen. Het zou dus zomaar uw dossier kunnen zijn. Hierbij ziet het keuringsteam uw medische gegevens. Ten aanzien van de privacy van cliënt- en praktijkgegevens hebben alle teamleden een geheimhoudingsverklaring getekend.

Wilt u expliciet niet dat het keuringsteam uw gegevens inziet, dan vragen wij u dit aan ons kenbaar te maken. Dan maken wij een notitie in uw dossier, zodat uw dossier niet kan en zal worden beoordeeld.

U kunt uw bezwaar melden bij een van de medewerk(st)ers van Praktijk Podotherapie West-Friesland of een mail sturen naar info@podotherapiewestfriesland.nl waarin u dit aangeeft.