Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Direct een afspraak maken?


Bel ons op 0227 - 54 36 82
Of laat ons u terugbellen:

Bel me terug

Vacature Telefonist(e)/Receptionist(e) VERVULD

Vacature Telefoniste/receptioniste
Praktijk P
odotherapie West Friesland


Een telefoniste/receptioniste wordt ook wel het visitekaartje van een organisatie genoemd. Dat is een aardige vergelijking, maar bij een goede telefoniste/receptioniste komt nog veel meer kijken. Jij zorgt samen met je collega voor de bereikbaarheid van de organisatie.
Door je representatieve persoonlijkheid ben je de stem van Podotherapie West-Friesland.

Wat ga je doen?
Je staat patiënten telefonisch en aan de receptie gastvrij te woord, je plant afspraken bij de behandelaren in hun agenda, je houdt patiëntendossiers bij, verwerkt inkomende- en uitgaande post en verwerkt het e-mailverkeer Daarnaast bied jij ondersteuning bij het uitvoeren van overig licht secretarieel en administratief werk.

Waar ga je werken?
Bij Podotherapie West-Friesland beoefenen wij podotherapie, kinderpodotherapie, podoposturaaltherapie en pedicure/voetverzorging. Er zijn vier podotherapeuten, twee (medisch) pedicures, een podoposturaal therapeut, een praktijkmanager, een financieel medewerkster en een receptioniste/administratief medewerksters. De locatie Medemblik is de hoofdvestiging waar ook de centrale agenda voor alle vestigingen wordt beheerd.

Wat mag je van Podotherapie West-Friesland verwachten?
We heten je welkom in onze praktijk waar wij een informele werksfeer hebben, waar geen dag hetzelfde is, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%

Wij bieden jou een contract voor 16-20 uur, deze betreft twee hele dagen en één halve dag.
Salariëring zijn conform CAO Ziekenhuizen schaal 30 berekend op 40 uur per week.
De inschaling zal gedaan worden op basis van ervaring en diploma’s.

Wie ben je?
In jouw rol ben je een enthousiaste persoonlijkheid die goed kan functioneren in wisselende situaties. Je past de planning en werkwijze moeiteloos aan wanneer er van de ene naar de andere activiteit geschakeld moet worden. Je geeft een hoge prioriteit aan de tevredenheid van de klanten en anticipeert op het bewaken van de gemaakte of nog in te plannen afspraken.
Je hebt een MBO werk- en denkniveau, beheerst de Nederlandse taal goed, je hebt computer skills, werkt nauwkeurig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Kennis en ervaring op administratief gebied is gewenst, maar geen pré.

Meer weten of solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature voor de parttime vacature van telefoniste/receptioniste? Neem gerust contact met ons. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Stuur je CV en motivatiebrief voor 30 juni naar jessica@podotherapiewestfriesland.nl